Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі знову мітингують проти підвищення цін

У ряді регіонів країни жителі протестують проти підвищення тарифів. У місті Славутичі зібралися натовпом люди та сітингують проти глобального підвищення. 15 січня біля будівлі Славутицької міської ради відбувся мітинг протесту проти підвищення тарифів на енергоносії...

У ряді регіонів країни жителі протестують проти підвищення тарифів. У місті Славутичі зібралися натовпом люди та сітингують проти глобального підвищення. 15 січня біля будівлі Славутицької міської ради відбувся мітинг протесту проти підвищення тарифів на енергоносії.

Про це повідомили на сайті Славутицької міської ради.

Як відомо, з 1 січня в Україні зросли ціни на електроенергію, газ та його доставку. Не задоволені славутичани і відміною пільгових тарифів, до 100 кВт споживання електроенергії. Як повідомив міський голова Юрій Фомічев, що спілкувався із славутичанами, 18 січня скликається позачергова сесія Славутицької міської ради, де буде розглядатися дане питання. Готується і звернення від славутичан до керівництва держави з вимогою про скасування рішення КМУ щодо підвищення цін на енергоносії. 16-18 січня 2021 року з 9 до 16 години на першому поверсі міської ради жителі міста можуть підписатися під зверненням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: