Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як наразі працюють школи в Славутичі?

З 8 січня по 24 січня по всій території Україна впровадили посилений карантин. За умов локдауну учні шкіл та навчальні заклади післяшкільної освіти працювати у звичному режимі не будуть. На цей період у місті Славутичі школи переходять на дистанційне навчання. Отже, як будуть працювати школи під час локдауну...

З 8 січня по 24 січня по всій території Україна впровадили посилений карантин. За умов локдауну учні шкіл та навчальні заклади післяшкільної освіти працювати у звичному режимі не будуть. На цей період у місті Славутичі школи переходять на дистанційне навчання. Отже, як будуть працювати школи під час локдауну?

Вже відомо, що для учнів 1-х класів другий семестр розпочнеться з 18 січня цього року, а для учнів з 2-х по 11-ий класів другий семестр розпочнеться з 11 січня 2021 року. Як повідомили в першій Славтуицькій школі, навчання буде здійснюватися дистанційно та з використанням відомих додатків для дітей та їх батьків.

Уроки будуть проводити в онлайн режимі.  Заняття будуть проходити в синхронному режимі (онлайн-уроки в режимі реального часу) і асинхронному (учень працює з матеріалами та завданнями, наданими учителем у зручному режимі; вчителі надають консультації і пояснення).

Вчителі самостійно чергуватимуть режим проведення занять, всі заплановані уроки відображатимуться в календарі на особистій сторінці дитини. Відтепер навчання буде починатися з 9 години ранку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: