Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбувся мітинг проти підвищення цін на електроенергію

У місті Славутичі відбувся масовий мітинг проти глобального підвищення цін на електроенергію, газ та комунальні послуги. Близько 15 людей вийшли до Міської ради та протестували. За словами очільника мітинга В'ячеслава П'яткова, депутати та адміністрація міста в протесті участі не брали...

У місті Славутичі відбувся масовий мітинг проти глобального підвищення цін на електроенергію, газ та комунальні послуги. Близько 15 людей вийшли до Міської ради та протестували. За словами очільника мітинга В'ячеслава П'яткова, депутати та адміністрація міста в протесті участі не брали.

Славутичанин В'яслав П'ятков виклав в групу в Фейсбуці фото з мітингу. пі ддописом зібралося немало коментарів. Зокрема славутичани не розуміють навіщо влаштовувати мітинги, тим паче, що по словам більшості, люди, які зібралися бастувати біля Міської ради їх дуже мало. 

Волотерка в місті Олена Морозова, коментує, що у депутатів є своя основна робота, а їх депутатська діяльність здійснюється в останній час та не оплачується. Також Олена пише, що ціни на комунальні послуги встановлюють не депутати та не Славутич. Знайшлися люди, які підтримали мітинг.


- Це нормально! Виходити та висловлювати своє бачення та незадоволення з приводу підвищення, а то більшість просто пише у Фейсбук та звинувачують людей, які голосували "за" Зеленського, - прокоментувала Nadia Si (псевдонім збережений).

Нагадуємо, що з січня 2021 року планують глобальне підвищення цін, про це писали у нашому матеріалі http://news/14251-cho-podorozchae-z-sichnya-2021-roky-golovni-zminu.html.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: