Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що подорожчає з січня 2021 року? Головні зміни

На початку року з січня місяця українців чекає глобальне підвищення цін. Подорожчають тарифи на газ, електроподачу та на ціни на холодну воду також виростуть. Також з початком 2021 подорожчає соцсфера: мінімальна заробітня плата, пенсії та прожитковий мінімум. Також...

На початку року з січня місяця українців чекає глобальне підвищення цін. Подорожчають тарифи на газ, електроподачу та на ціни на холодну воду також виростуть. Також з початком 2021 подорожчає соцсфера: мінімальна заробітня плата, пенсії та прожитковий мінімум. Також підвищать ціни на транспорт та на мобільний зв'язок по Україні.Налоги та ціни на продукти також виростуть.

З січня 2021 року в Україні подорожчають тарифи. Відтепер він коштувати від 0,15 копійок за один кубоментр. Ціни на електроенергію подорожчають на 30%. А холодна вода подорожчає на 10-15%. 2021 року прожитковий мінімум становить 2189 гривень. Мінімальну заробітну плату також підіймають, відтепер вона становить 6000 гривень. А пенсія - 2400.

Також з початку нового року подорожчає проїзд у транспорті, а мобільний зв'язок подорожчає маже в двоє. ЄСВ для ФОПів з січня становлять 1320 гривень в місяць. Ціни на хліб виростуть на 5%, виростуть акцизи на алкоголь та подорожчають тютюнові вироби. 

Також з січня місяця цього року почне діяти нововедення, про те, що в школі буде діяти новий санітарний регламент. Працівники сфери обслуговування с 16 січня повинні перейти на українську мову.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: