Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ДАЗВ та Атомпрофспілка підписали Галузеву угоду на 2021-2023 роки

Між Державним агентством України з управління зоною відчуження та Профспілкою працівників атомної енергетики та промисловості України було підписано Галузеву угоду на 2021-2023 роки. Зокрема, Галузевою угодою передбачається введення 25-розрядної тарифної сітки на всіх підприємствах, що належать до сфери управління ДАЗВ. Підписанню передувала довготривала переговорна кампанія, адже в Галузевій угоді ....

Між Державним агентством України з управління зоною відчуження та Профспілкою працівників атомної енергетики та промисловості України було підписано Галузеву угоду на 2021-2023 роки.

Зокрема, Галузевою угодою передбачається введення 25-розрядної тарифної сітки на всіх підприємствах, що належать до сфери управління ДАЗВ. Підписанню передувала довготривала переговорна кампанія, адже в Галузевій угоді мають бути якісно врегульовані усі соціально-трудові відносини, які виникають між роботодавцем та профспілками.

Підписання Галузевої угоди – яскравий приклад ефективного соціального партнерства та діалогу, який є між Державним агентством України з управління зоною відчуження та Профспілкою працівників атомної енергетики та промисловості України.

Фото ДАЗВ та Атомпрофспілки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: