Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Озеленення Славутича - шлях до комфортного життя

У місті Славутичі жителі частенько стикаються з проблемою самовільною висадкою дерев біля під'їздів. Благоустрій звичайно в місті вітається, але як зрозуміло, що навіть висадку дерев потрібно планувати. Аби озеленення виглядало професійно, потрібно це...

У місті Славутичі жителі частенько стикаються з проблемою самовільною висадкою дерев біля під'їздів. Благоустрій звичайно в місті вітається, але як зрозуміло, що навіть висадку дерев потрібно планувати. Аби озеленення виглядало професійно, потрібно це узгодити. Але коли відділ архітектури та містобудування реагує на це, то відповіді людей можуть бути досить агресивними.

- Не втомлюся повторювати, що озеленення Добринінського та Чернігівського кварталів я вважаю пріорітетними. Необхідно "підтянути" ці квартали по інфаструктурі та озеленити до середнього рівня інших кварталів Славутича, щоб з оголошень зникла фраза: "Добринінський та Чернігівський не пропонувати", - пише головний архітектор міста Славутича у Фейсбуці, Дмитро Баглаєв.

Але ж дійно це так, що при висадкі дерев потрібно зберігати певні норми. Саме через це, коли в Славутичі проходила акція "Мільйон дерев в один день", люди звернулися до відділу архітектури та містобудівництва за допомогою.

- Невже у нас красу наведуть? Дякую! Тільки не забудьте про Чернігівський квартал 19 будинок, тому що про нас завжди забувають. Потрібно висадити якісь кущики, але ті, які не дають ягоди, тому що діти їх їдять. Кущики, які зараз є вже немає вигляду. І дерева не завадили, - прокоментувала славтуичанка, Олександра Живилко.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: