Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Термінал зараз не доступний або як людям байдуже на чуже горе

Нещодавно на просторах Фейсбуку Рома Добуляк виклад фото та відео, де невідома жінка сидить під банкоматом Приватбанку, що біля супермаркету "Сільпо". На відео і не зрозуміти, чи жінка випила та сидить, чи немає куди йти на гріється на одному місці. Що наглядно ...

Нещодавно на просторах Фейсбуку Рома Добуляк виклад фото та відео, де невідома жінка сидить під банкоматом Приватбанку, що біля супермаркету "Сільпо". На відео і не зрозуміти, чи жінка випила та сидить, чи немає куди йти на гріється на одному місці. Що наглядно видно, то це те, що біля жінки купа її речей. Під публікацією Романа зібралося немало коментарів, і що вражає, то негативних.

Славутичани критикують жінку та говорять, що ніколи б не допомогли. Пишуть, що потрібно інвалідам, бідним  допомогати, а не пиякам. Олександр Алімов пише під дописом:

- А чому ніхто не допоможе? Наприклад, завести погрітися кудись? Тільки знімати відео на мобільний телефон вміємо?

На жаль, далі люди неначе оскаржилися на питання Олександра. Пишуть, що вона і так зігріта, тепер їй потрібно на свіже повітря. Та ніби до таких людей краще не підходити та не торкатися. 

- Серйозно? Завести погрітись? А ви б самі доторкнулися до такого тіла? Воно б ще пригнуло на рятівника та просило гроші на випивку, - пише Maria Malykі (псевдонім збережен).

Далі естафету підхопила інша жіночка - тепер її черга обвинувачувати людину.

- Крім того, що вона брудна, так у неї ще може бути  коронавірус, туберкульоз або ще якась хвороба. Про яку допомогу ви говорите? Я працюю в магазині, поряд з цією жінкою, так може мені потрібно було її запросити до нас та чаєм напоїти? - відповідає сарказмом славутичанка Люська Соловйова-Ісупова (псевдонім збережен).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: