Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліція Славутича оперативно затримала крадіїв

Поліція Славутича оперативно затримала крадіїв Вночі місцевий житель міста Славутич помітив, що двоє невідомих чоловіків проникли до одного з боксів місцевого гаражно-будівельного кооперативу. Про це він повідомив власника та викликав на місце події поліцію. На місце події одразу прибули наряд групи...

Поліція Славутича оперативно затримала крадіїв Вночі місцевий житель міста Славутич помітив, що двоє невідомих чоловіків проникли до одного з боксів місцевого гаражно-будівельного кооперативу. Про це він повідомив власника та викликав на місце події поліцію. На місце події одразу прибули наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

Про це повідомили у Славутицькому відділені поліції

Встановили, що чоловіки викрали електроінструменти, музичне обладнання та велосипед і в подальшому планували їх продати. Більшу частину викрадених речей вже відшукали та в подальшому повернуть власнику.Провели низку оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалось розшукати зловмисників та затримати їх «на гарячому». Крадіями виявилися місцеві мешканці 23 та 29 років.
Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Один зі зловмисників вже був раніше судимий за вчинення майнових злочинів.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: