Завантаження ...

Міська лікарня отримала грантову підтримку ЄС на подолання коронавірусу

Європейський Союз та фонд "Відродження" продовжують фінансувати благодійні програми Київщини, які спрямовані на боротьбу проти короновірусної хвороби. На початку грудня грантову підтримку отримали два міста Київської області, це місто Буча та Славутич. Ці кошти спрямовані на те, щоб міські...

Європейський Союз та фонд "Відродження" продовжують фінансувати благодійні програми Київщини, які спрямовані на боротьбу проти короновірусної хвороби. На початку грудня грантову підтримку отримали два міста Київської області, це місто Буча та Славутич. Ці кошти спрямовані на те, щоб міські лікарні цих міст придбали обладнання, яке допоможе лікувати коронавірус, також гроші підуть на тренінги для лікарів.

Про це повідомляє КиевВласть.

Загалом від старту гуманітарної ініциативи понад сто проєктів, які спрямовані на подолання коронавурсу в Україні, отримали понад 5 мільйонів гривень. На початку грудня Славутицький міський фонд підтримки підприємства та Міська лікарня стали перемоцями конкурсу грантів "Людяність і взаємодопомога".  Одержали перемогу в категорії "Пряма допомога медичним закладам та працівникам".Завдяки цій фінансовій допомозі, Славутицька міська лікарня отрмала 145 тисяч гривень. На ці кошти для лікарні придбають придбають медобладнання.

За словами очілька міста Славутича, Юрія Фомічева проєктом займався винятково міський фонд підтримки підприємств. Вони підготували заявки та виграли у цтому конкурсі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия