Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зараз людям не до чесності: хотіла купити цукерки, а купила хробаків у шоколаді

Нещодавно у соціальній мережі у стрічці Фейсбука Гелена Ледовська виклала фото своєї невдалої покупки в одному із магазинів у місті Славутичі на Московській площі. Жінка хотіла купити цукерки, а натомість купила хробаків у шоколаді. Через те, що жіночці не сказали про прострочений...

 

Нещодавно у соціальній мережі у стрічці Фейсбука Гелена Ледовська виклала фото своєї невдалої покупки в одному із магазинів у місті Славутичі на Московській площі. Жінка хотіла купити цукерки, а натомість купила хробаків у шоколаді. Через те, що жіночці не сказали про прострочений продукт, вона купила цукерки, які вже не не мав продавати магазин. 

- Жителі Славутича, хочу поділитися з вами печальним досвідом покупки цукерок на Московській площі в кіоскі, поруч з іншим кіоском "Свіжий хліб". Хоча я просто викладу фото, - поділилася славутичанка Гелена у групі міста.

Наталія Некрасова попереджає під цим же постом, що такі самі покупки робила і у супермаркеті "Сільпо". На відкритих столах на базарах (навіть не в кіосках) Наталія помічала зіпсовану продукцію. Далі в коментарях славтуичани починають жартувати. Типу "свіжий хліб, про цукерки не уточнювали", або "якщо хробаки смакують, то добрі цукерки".

Evgeniya Sheremet (псевдомім збережений) пише, що серед тижня немає таких цукерок з червою обгорткою.

- І взагалі, щоб знали люди, які це прочитають, в кіоску цьому немає в даний робочий тиждень таких цукером з червоною обгорткою, лише з фіолетовою. Дуль-який житель міста Славутича може прийти і подивитися. А от конкуренти у робітників кіосків на Московській площі є.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: