Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ДСП «Північна Пуща» отримало нову пожежну техніку

Поруч із Меморіальним комплексом "Зірка Полин", що у Чорнобилі, Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський урочисто вручив ключі від 13 автівок працівникам "Північної Пущі". Автопарк підприємства поповнився 3-ма пожежними машинами, 2-ма автобусами високої прохідності, 8-ма лісопатрульними авто, що укомплектовані...

 

Поруч із Меморіальним комплексом "Зірка Полин", що у Чорнобилі, Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський урочисто вручив ключі від 13 автівок працівникам "Північної Пущі". Автопарк підприємства поповнився 3-ма пожежними машинами, 2-ма автобусами високої прохідності, 8-ма лісопатрульними авто, що укомплектовані протипожежним обладнанням.

На заході був присутній голова Державного агентства з управління зоною відчуження Сергій Калашник. Він також привітав працівників "Північної Пущі".
Попередньо Урядом було прийнято рішення про виділення з резервного фонду Державного бюджету майже 90 млн. гривень для запобігання виникненню пожежних ситуацій у зоні відчуження. Сума була направлена на закупівлю пожежної техніки та обладнання.

За словами Романа Абрамовського, наразі Міндовкілля спільно з Державним агентством України з управління зоною відчуження працюють над розробкою Державної програми протидії ландшафтним пожежам у зоні відчуження. У контексті цієї програми буде здійснено не лише забезпечення протипожежними засобами, а і будівництво протипожежних водосховищ для оперативного гасіння осередків загорянь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: