Завантаження ...

Проект "Перевтілення" у Славутичі

Вперше у місті Славутичі реалізували проект "Перевтілення". Авторкою проєкту стала Ольга Мельник, яка в свою чергу працювала в Соціально-психологічному центрі, а зараз в місті вона організовує вечірки та розважальні заходи.Героїня проекту, Надія Кайгородова живе у місті Славутичі, вже має 15 онуків та вдвічі більше правкунів. Ольга Мельник познайомилася з героїнею проєкту...

 

Вперше у місті Славутичі реалізували проект "Перевтілення". Авторкою проєкту стала Ольга Мельник, яка в свою чергу працювала в Соціально-психологічному центрі, а зараз в місті вона організовує вечірки та розважальні заходи. 

Героїня проекту, Надія Кайгородова живе у місті Славутичі, вже має 15 онуків та вдвічі більше правкунів. Ольга Мельник познайомилася з героїнею проєкту ще у Соціально-психологічному центрі, тоді Ольгу вразила пані Надія, і вона захотіла для неї зробити щось дійсно корисне та приємне - перетворити пані Надію до невнізнанності.

- Ціль нашого проету - бумеранг доброти. Ми б дуже хотіли, щоб у кожному місті був такий проект, - прокоментувала Ольга Мельник.

Після того, як жінка погодилася взяти участі в проекті "Перевтілення", її повели на наступний же день підбирати одяг. Надіїї підібрали три образи, які попросили залишити для фотосесії. На другий день почали працювати над зовнішністю Надії. 

 

Пані Надію повели до майстрів, щоб трохи змінити її зовнішність. Над бровами працювала brow-майстриня Наталія Герасімова. Далі Надія відвели на масаж до Ольги Процукової. Також жіночка відвідала кабінет косметолога, над цим працювала Олена Антіпова. Над манікюром працювала Маргарита Лисенкова. Також Надію відвели до візажистки Альони Пугач. Допомогла підібрати стиль стилістка Тетяна Юдіна. 

- Багато хто хотів звяти участь, але Ольга обрала мене, тому що я мати-героїня і підходила за віком, тому я погодилася. Подумала, чому б і ні?! - поділилася учасниця проекту Надія Кайгородова.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия