Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Впав електричний стовп: встановлюють обставини ДТП

У Славутицькому відділені поліції повідомили, що поблизу будинку №31, Вільнюського квартал впав електричний стопв. також на місці події знайшли уламки транспортного засобу. Людина, яка вчинила ДТП поїхала з місця події. Наразі встновлюють обсановини ДТП та хто її вчинив...

 

У Славутицькому відділені поліції повідомили, що поблизу будинку №31, Вільнюського квартал впав електричний стопв. також на місці події знайшли уламки транспортного засобу. Людина, яка вчинила ДТП поїхала з місця події. Наразі встновлюють обсановини ДТП та хто її вчинив. 

- Вневнений, що якби поліція звітувала більше про таких водіїв, у якому стані вони були, то у нас було більше віри в правосуддя. До того ж відшкодувангня постраждалим (у нашому випадку КП Електромережі), може здійснити страхова компанія, звісно у наяності поліса і якщо водій перебував у тверезому стані, - пише під публікацією у Фейсбуці, славутичанин Олександр Панченко.

Поліція Славутича встановлює свідків та очевидців події. Також поліція просить всіх небайдужих місевих жителів сприяти провоохороним органам. Якщо Ви володієте інформацією щодо події телефонуйте на спецлінію "102" або 2-15-41 (номер чергової частини).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: