Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Страшний гололід: техніка виходить з ладу

На просторах Фейсбуку з'явився новий допис славутичанки Емілії Шульжишської, яка опублікувала письмове звенення до робітників КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" Славутицької міської ради...

 

На просторах Фейсбуку з'явився новий допис славутичанки Емілії Шульжишської, яка опублікувала письмове звенення до робітників КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" Славутицької міської ради. 

- Дякую за посипані дороги в місті та деякі тротуари! Але велике прохання, зверніть увагу на ділянку дороги між Добринінським, 6 та ліцеєм (діти падають прясо біля машин). також страшний гололід переж ліцеєм, - пише Емілія.

Цей допис зібрав немало коментарів славутичан, які також не задоволені тим, що не всі вулиці та квартали в місті Славутичі посипали. Більшість людей незадоволені тим, що неможливо вийти на вулицю або не можливо пройти скрізь квартали, тому що не скрізь посипали піщано-сольовою сумішшю. 

Славутичани пишуть, що не посипали в Бєлгородському кварталі будинку 9 та 10. Валентина Коваленко пише, що у Єреванському кварталі взагалі ще нічого не посипали. Олена Севастьянова пише, що у Невському кварталі взагалі неможливо пройтись навіть по траві, тому що скрізь все покрилось лідом, і не тільки доріжки. 

Але справа геть не в невиконані своєї роботи працівників КП "Дорожньо-експлуатаційного управління". Справа у тому, що в суботу зранку вийглов з ладу МАЗ.

Інженерна служба КП "ДЕУ" вияснили причину та відремонтували мишину і ввечері у неділю техніка була введена в експлуатацію. З цієї причини на вихідних працювала лише одна одиниця техніки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: