Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сесія не відбулася! Більшість проголосували проти порядку денного!

11 грудня об 11.00 годині ранку розпочалося 2-е пленарне засідання 1-ої сесії Славутицької міської ради 8 скликання. Відбулася сесія у приміщення будинку кіноконцерного комплексу. Так як більшість проголосували проти порядку денного, Юрій Фомічев оголосив перерву...

11 грудня об 11.00 годині ранку розпочалося 2-е пленарне засідання 1-ої сесії Славутицької міської ради 8 скликання. Відбулася сесія у приміщення будинку кіноконцерного комплексу. Так як більшість проголосували проти порядку денного, Юрій Фомічев оголосив перерву.

- Немає порядку денного, що будемо робити я не знаю, - прокоментував очільник міста Славутича.

На розгляд депутатів Юрієм Фомічевим було запропоновано проект порядку денного з 38 пунктів.Серед яких велика кількість простих технічних рішень, щодо перейменувань назва зв’язку з тим, що ми тепер Вишгородський район, частина рішень були вкрай важливі і термінові: фінансова допомога лікарні на виплату зарплати, теж саме з КП ЖКЦ (аварійно-диспетчерська служба), старт процесу передачі в оренду Бізнес-парку . Ну і, звичайно, кадрові питання: затвердження заступників міського голови, чисельний та персональний склад виконкому, обрання секретаря міської ради та утворення постійних депутатських комісій та обрання голів комісій.
- На жаль, необхідної кількості голосів для того щоб хоча б затвердити порядок денний та розпочати роботу не знайшлось… і це при 100% присутності всіх депутатів. Але цікавіше навіть не це, а те хто саме «об’єднався проти». В Славутичі дуже цікавий симбіоз: ОПЗЖ+За Майбутнє+Рідний дім+Ветерани Афганістану. Отака коаліція, - поділився на своєї фб-сторінці мер міста, Юрій Фомічев.
 

 




 




 





Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: