Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Грантова підтримка для нашої лікарні

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва та КНП «Славутицька міська лікарня» стали переможцями ініціативи «Людяність і взаємодопомога» від Міжнародного фонду «Відродження» та Представництва Європейського Союзу в Україні по програмі подолання наслідків пандемії COVID-19 в Україні. Заявка подавалася у категорії «Пряма допомога ...

 
 

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва та КНП «Славутицька міська лікарня» стали переможцями ініціативи «Людяність і взаємодопомога» від Міжнародного фонду «Відродження» та Представництва Європейського Союзу в Україні по програмі подолання наслідків пандемії COVID-19 в Україні.

Заявка подавалася у категорії «Пряма допомога медичним закладам та працівникам» (проєкт «Закупівля засобів індивідуального захисту, антисептичних розчинів, витратних матеріалів та простого обладнання медичного призначення для забезпечення лікування хворих на COVID-19»).

Грантовим проектом передбачається фінансування у розмірі 145 000 грн. Планується закупити медичне обладнання (кисневі концентратори та пульсоксиметри), засоби індивідуального захисту та витратні матеріалів для забезпечення безпечної роботи медичного персоналу нашої лікарні з хворими на COVID-19.

Вітаємо та дякуємо фонду підтримки підприємництва та КНП «Славутицька міська лікарня» за добру справу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: