Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі поліцейські вчать школярів протидіяти насильству

Ювенальні поліцейські провели профілактичний урок для школярів/ З 25 листопада по 10 грудня на території України проводиться акція «16 днів проти насильства». В рамках акції поліцейські відвідують освітні заклади та розповідають школярам як протидіяти насильству. 4 грудня співробітники ювенальної превенції ....

 
 

Ювенальні поліцейські провели профілактичний урок для школярів/ З 25 листопада по 10 грудня на території України проводиться акція «16 днів проти насильства». В рамках акції поліцейські відвідують освітні заклади та розповідають школярам як протидіяти насильству.

4 грудня співробітники ювенальної превенції Славутицького відділення поліції провели цікаву зустріч з учнями 7 класів ЗОСШ #3 та #4 у місцевому кафе. Діти готувались до цієї зустрічі та приготували тематичні малюнки. Правоохоронці привернули увагу школярів до проблеми насильства в сім’ї та суспільстві. Дітям розповіли як протидіяти домашньому насильству, «булінгу» та «кібер-булінгу». Також повідомили до кого звернутись в разі потреби.

Після лекції поліцейські провели з учнями вікторину на тему: "Права людини". Дівчатка та хлопці показали високі знання, що вказує на відповідальне ставлення батьків та вчителів до виховання дітей. Після занять адміністрація кав'ярні пригостила школярів чаєм, кавою та смаколиками!

 
 

Дякуємо адміністрації шкіл за розуміння важливості вищезазначених освітніх заходів та власникам кав'ярні за сприяння у проведенні!

Діти - наше майбутнє і від того, наскільки ми зможемо показати їм, що світ може бути без насильства, як правильно будувати дружні відносини, наскільки важливо знати свої права і обов'язки, залежить якість суспільства, яке ми отримаєм
о з часом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: