Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Максим Степанов закликав ВР підвищити заробітну плату лікарям

Міністр охорони здоров'я закливав Верховну Раду підвищити заробітну плату всьому медичному складу в Україні. Закликав народних депутатів передбачити у бюджеті 2021 році кошти на підвищення зарплат працівникам медичної галузі...

 


Міністр охорони здоров'я закливав Верховну Раду підвищити заробітну плату всьому медичному складу в Україні. Закликав народних депутатів передбачити у бюджеті 2021 році кошти на підвищення зарплат працівникам медичної галузі.

Про це заявив очільник МОЗ під час виступу в Верховній Раді. 

- Я скажу від імені медичної спільноти: наш обов'язок забезпечити медикам нормальні умови для праці і життя. На які вони не просто заслуговують, а які їм обіцяли. 23 тисячі, 17 тисяч, 12 тисяч - я хочу, щоб ви запам'ятали ці цифри. Це те, що було обіцяно медикам, і вони розраховують на нас. Ми не можемо їх підвести, бо вони нам не підводять, - заявив міністр Максим Степанов.

Також очільник МОЗ заявив, що працівники медичної галузі зараз отримують заробітні пплати на рівні з виплатою по безробіттю. 

- Колеги, вдумайтеся! У лікарів вже немає сили терпіти! Вони б хотіли вийти та сказати про це, але вони не можуть. Бо якщо вони залишать свою роботу та прийдуть під Верховну Раду, то десять тисяч людей залишаться під загрозою, - прокоментував Макским Степанов.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: