Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі встановлюють ялинку

З вчорашнього дня у місті Славутичі починають встановлювати новорічну ялинку на центральній площі міста. Як запевняють в Міській раді, встановлення ялинки займе приблизно декілька днів. Після чого можна буде прийти та поглянути на ялинку...

 


З вчорашнього дня у місті Славутичі починають встановлювати новорічну ялинку на центральній площі міста. Як запевняють в Міській раді, встановлення ялинки займе приблизно декілька днів. Після чого можна буде прийти та поглянути на ялинку.

Уряд погрожує посили карантинні обмеження під час новорічно-різдвяних свят. поки що відомо, що влада заборонила збиратися великими групами людей біля ялинки та встановлювати фотозони біля яких збиралося багато людей.

Ніна Баришевська начальниця відділу культури, національностей та релігії славутицької міської ради попередила, що новорічну ялинку в центрі міста поки що встановлюють та заплатять за неї після демонтажу.

З приводу посилення карантинних обмежень на різдвяні та новорічні свята впровадять, якщо ситуація з захворюваності на коронавірус буде погіршуватись. 

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов  на брифінгу.

- Ми активно вивчаємо результати під час карантину вихідного дня. Проте розуміємо, що у разі зростання захворюваності можемо прийти до посилення тих чи інших карантинних обмежень, - повідомив міністр.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: