Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стартував проєкт "Благоустрій мого двору": успішний приклад співпраці

На початку року стартувала програма "Благоустрій мого двору". На цю програму місцева влада виділила 1 мільйон гривень. Сенс цієї програми - створити кращі умови проживання в місті Славутичі за допомоги небайдужих мешканців міста та місцевої міської влади...

 


На початку року стартувала програма "Благоустрій мого двору". На цю програму місцева влада виділила 1 мільйон гривень. Сенс цієї програми - створити кращі умови проживання в місті Славутичі за допомоги небайдужих мешканців міста та місцевої міської влади. 

У серпні комісія з реалізації заходів програми ухвалила рішення щодо реалізації 66 проєктів, які на реалізацію подали активні славутичани. Станом на сьогоднішній день виконавчим комітетом уже укладено 69 договорів з підрядними організаціями:

- наразі реалізували в повному обсязі - 43;

- на стадії завершення 19 проєктів;

- 2 проєкти передали для реалізації до інших структурних підрозділів;

- 1 проєкт сказували та не будуть реалізовувати (за ініціативи заявника);

- 1 проєкт потребує додаткового узгодження з мешканцями будинку.

Участь у програмі дає можливість мешканцям багатоквартирних будинків та котеджних будинків самостійно визначити заходи, які потребують необхідної реалізації.

Подані проєкти до програми "Благоустрій мого двору" загалом спрямовані на поточний ремонт елементів благоустрою в зонах відпочинку юіля будинків, також на покращення вуличного освітлення та озеленення прибудинкових територій, розширення та свторення зон відпочинку, а також усунення дефектів у асфальто-бетонному покритті пішоходних доріжок та окремих майданчиків для сміттєвих контейнерів біля під'їздів.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: