Завантаження ...

Відбулася серія нападів на міжміські рейсові автобус

Оператор міжміських пасажирських автобусних перевезень компанія "AUTOLUX" повідомляє про серію нападів на рейсовіавтобуси. 28 листопада о 00.10 біля ст. метро "Лісова" у Києві, невідомі особи розбили лобове скло в автобусі, що прямував до Чернігова. Водій та 2 пасажири не постраждали. В момент інциденту у салоні автобусу знаходилися два співробітники ...

 

Оператор міжміських пасажирських автобусних перевезень компанія "AUTOLUX" повідомляє про серію нападів на рейсовіавтобуси. 28 листопада о 00.10 біля ст. метро "Лісова" у Києві, невідомі особи розбили лобове скло в автобусі, що прямував до Чернігова. Водій та 2 пасажири не постраждали. В момент інциденту у салоні автобусу знаходилися два співробітники поліції, наздогнати нападників їм не вдалося. На місце був викликаний новий наряд поліції.

В той же день, о 19.00 біля заводу виробника безалкогольних напоїв у Київській області, двоє невідомих вибігли з засідки та почали жбурляти важкі предмети в лобове скло рейсового автобуса сполученням Чернігів-Київ. В момент нападу в автобусі знаходилися 10 пасажирів, водій та 2 представники поліції. Затримати нападників також не вдалося.

30.11 знову напад на автобус у Чернігові, біля автозаправки.

01.12 пошкодили лайтбокс на ст. м Лісова у Києві.

Поліційний супровід був наданий перевізнику через регулярні напади на рейсові автобуси сполученням Чернігів-Київ-Чернігів. На превеликий жаль, винних все ще не знайдено попри численні звернення до поліції, що надходять від перевізника та пасажирів рейсових автобусів. Напади тривають!

Перевізник AUTOLUX звернувся до Міністерства внутрішніх справ, Міністерства інфраструктури України,  Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України,  Міського голови м. Чернігів Владислава Атрошенко з вимогою терміново створити робочу групу щодо розв'язання проблеми нелегальних перевезень та подолання бандитизму у Київський та Чернігівській областях; забезпечення захисту офіційних перевізників та дотримання букви закону у сфері пасажирських перевезень.

Проблему з нелегальними перевізниками треба вирішувати невідкладно та на державному рівні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия