Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

МОЗ не продовжує карантин вихідного дня

Міністерство охорони здоров'я не планує продовжувати карантин вихідного дня. Про попередні результати рішення буде відомо на цьому тижні. За словами міністра максима Степанова, вже видно тенденцію зменшення хворих на коронавірусну хворобу. Кількість хворих на...

 


Міністерство охорони здоров'я не планує продовжувати карантин вихідного дня. Про попередні результати рішення буде відомо на цьому тижні. За словами міністра максима Степанова, вже видно тенденцію зменшення хворих на коронавірусну хворобу. Кількість хворих на COVID-19 значно знизилася по Україні. 

Про це повідомив Максим Степанов у прямому ефірі.

- У нас інкубаційний період становить від 14 до 21 дня. У середині цього тижня ми зможемо дати попередні результати карантину вихідного дня. Але нагадую, що перші вихідні минули, коли практично не дотримувалися карантину вихідного дня, - заявив міністр Максим Степанов.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про впровадження "локдауну вихідного дня" до 30 листопада. МОЗ не планує продовжувати карантин вихідного дня, тому ці та наступні вихідні пройдуть обмежень під час карантину вихідного дня.

Нагадуємо, що Кабінет міністрів на засідані 11 листопада ухвалив рішення про скасування адаптованого карантину та запровадиа в Україні загальний карантин.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: