Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Проєкт "Затишний дворик у Київському"

Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Затишний дворик у Київському кварталі". За цей проєкт проголоосували 102 людини. Авторка громадського проєкту Ірина Арефьєва. це маленький проєкт, який передбачає витрат на 100 тисяч гривень...

 


Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Затишний дворик у Київському кварталі". За цей проєкт проголоосували 102 людини. Авторка громадського проєкту Ірина Арефьєва. це маленький проєкт, який передбачає витрат на 100 тисяч гривень. 

Територія у дворі будинку №3 Київського кварталу на думку жителів має неестичний вигляд, а наявні елементи дитячого майданчика застарілі та вже небезпечні для дітей. Для комфортного відпочинку дітей та батьків, а також людей похилого віку, для залучення людей до фізичної культури та для поліпшення зовнішнього вигляду території міста необхідно побудувати такого типу майданчик. Задля реалізації побудови, авторка і створила проєкт та подала до Громадського проєкту "Бюджету участі".

Аби створити спортивний майданчик та комфортне місце для корисного проведення відпочинку, потрібно встановити спортивні елементи. Закупити та встановити лавки для відпочинку та лавки-гойдалки з піднавісом. Також варто буде озеленити майданчик, відновити освітлення. облаштувати доріжки тощо.

Такий майданчик допоможе збільшити кількість відвідувачів зони відпочинку, це покращить благоустрій кварталу та міста.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: