Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліцейські ЧАЕС з початку року виявили у зоні відчуження понад чотири сотні шукачів екстремального туризму

Поліцейські ЧАЕС з початку року виявили у зоні відчуження понад чотири сотні шукачів екстремального туризму. 408 порушників, з яких 8 – іноземці, незаконно проникли на територію зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Виявили їх упродовж цього року...

 


Поліцейські ЧАЕС з початку року виявили у зоні відчуження понад чотири сотні шукачів екстремального туризму. 408 порушників, з яких 8 – іноземці, незаконно проникли на територію зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Виявили їх упродовж цього року співробітники відділу поліції зони ЧАЕС під час патрулювання зони радіаційного забруднення.
Про це повідомила Поліція Київської області.
Зокрема, під час служби поліцейські Чорнобильської зони виявили чергових туристів-нелегалів поблизу відселеного міста Прип’ять. Кияни незаконно проникли до забороненої зони у пошуках екстремального туризму.
За несанкціоноване проникнення у зону відчуження відносно всіх порушників складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Матеріали адміністративних справ направлені до суду для прийняття рішення.

Зазначимо, що у минулому році поліцейські виявили та склали адмінматеріали відносно 352 таких порушників.



Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: