Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Україні хочуть ввести обмеження ближче до Нового року

В Україні знову хочуть ввести карантин, який був на початку березня. За словами влади, це допоможе знизити кількість захворювань. На передодні Нового року та різдвяних свят по всій Україні хочуть посилити карантині правила. До 30 листопада в Україні діють правила...

 


В Україні знову хочуть ввести карантин, який був на початку березня. За словами влади, це допоможе знизити кількість захворювань. На передодні Нового року та різдвяних свят по всій Україні хочуть посилити карантині правила. До 30 листопада в Україні діють правила помаранчевої зони, а також карантин вихідного дня. 

Поки що влада не вирішилася з датою посилення карантину. Якщо припустити його ведення з 30 листопада, то по ідеї він має тривати до 20 грудня. Однак влада хоче охопити усі різдвяні свята, та посилити карантин лише піл час свят. 

Міністр культури Олександр Ткаченко, який негативно сприйняв рішення щодо впровадження карантину вихідного дня, сказав, що якраз під час новорічних та різдвяних свят простежується велике скупчення людей. 

- Креативній індустрії, сфері культури, малому і середньому бізнесам потрібно розуміти, коли будуть обмеження, - попередив Міністр.

За деякими джерелами, карантин хочуть посилити з 1 листопада до 15 грудня. На деякий період послабити, а потім знову посилити. З 30 грудня до 14 січня. Але остаточне рішення за владою.

Так як посилений карантин пд час новорічних свят введуть такий самий, як і під час початку впровадженого карантину у березні, то правила можуть бути однаковими. Що ж тоді буде заборонено?

- Заборона на авіа-, залізничні та пасажирські міжобласні перевезення;

- Проїзд у міжміському транспорті можна буде з лбмеженою кількістю людей та тільки з спецпропусками;

- Закриють метрополітени;

- Заборонять відвідувати парки та зони відпочинку;

- Скасують масові заходи;

- Переведуть всю сферу освіту на дистанційну форму навчання, а дитсадки закриють;

- Закриють для відвідування більшість державних, адміністративних та муніципальних устав;

- Закриють кафе та ресторани (окрім тих, які працюють на виніс та з доставкою) ;

- Заборонять проводити спортивні змагання.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: