Завантаження ...

Відбулося засідання виконавчого комітету 25 листопада 2020

25 листопада у місті Славутичі відбулося засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради 7 скликання. На виконкомі затвердили План діяльності виконавчого комітету Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік...

 


25 листопада у місті Славутичі відбулося засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради 7 скликання. На виконкомі затвердили План діяльності виконавчого комітету Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

Також на засідані підняли питання про заробітню плату.Для забезпечення оплати праці працівникам управління освіти та науки, відділу культури прийнято рішення про перерозподіл видатків.


Розглянули питання щодо виділення коштів управлінню соціального захисту населення: для відшкодування вартості проїзду постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 та 2 категорія громадян); для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам; для надання матеріальної допомоги дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства І групи до Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Також КП «Житлово-комунальний центр» доручили виконати роботи на міському кладовищі.

Наступне засідання виконавчого комітету відбудеться після затвердження, депутатами Славутицької міської ради вже VIII скликання, нового складу виконкому.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия