Завантаження ...

Засідання виконавчого комітету від 25 листопада 2020 року

Засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради VII скликання відбулося25 листопада. На виконкомі затверджено План діяльності виконавчого комітету Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік. Для забезпечення оплати праці працівникам управління освіти та науки, відділу культури прийнято рішення про ...

 

Засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради VII скликання відбулося25 листопада.

На виконкомі затверджено План діяльності виконавчого комітету Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.  Для забезпечення оплати праці працівникам управління освіти та науки, відділу культури прийнято рішення про перерозподіл видатків.  Розглянуті питання виділення коштів управлінню соціального захисту населення: для відшкодування вартості проїзду постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 та 2 категорія громадян); для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам; для надання матеріальної допомоги дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства І групи до Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

КП «Житлово-комунальний центр» доручено виконати роботи на міському кладовищі.

Винесені рішення з питань опіки та піклування.

Наступне засідання виконавчого комітету відбудеться після затвердження, депутатами Славутицької міської ради вже VIII скликання, нового складу виконкому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия