Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про пожежу у Невському кварталі: подробиці

У ніч з 20 листопада на 21 у місті Славутичі здійнялася пожежа у Невському кварталі на 2-му поверсі 5-ти поверхому жииловому будинку. О 00.08 годин на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що у одному з житлових будинків Невського кварталу здійнялася пожежа. За хвилину...

 


У ніч з 20 листопада на 21 у місті Славутичі здійнялася пожежа у Невському кварталі на 2-му поверсі 5-ти поверхому жииловому будинку. О 00.08 годин на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що у одному з житлових будинків Невського кварталу здійнялася пожежа. За хвилину пожежна машина виїхала на місце події. 

Як запевняє головний іспектор Славутицького МС ГУ ДСНС України у Київській області, пожежники витрати близько 3-4 хвилин на те, щоб під'їхати до будинку, в якому здійнялася пожежа. Через те, що автомобілі були припаркові прямо під житловими будинками пожежна машина не могла проїхати. 

 


Пожежники діяли оперативно. швидко відстронили вогонь у 28 квартирі на другому поверсі 5-го будинку. На жаль, у цій ситуації не обійшлося без жертв. Під час відсторонення вогню у квартирі рятівники знайшли тіло 73-літньої власниці квартири. Наразі судебно-метичні експерти встановлюють причину та час смерті жінки.

- Ймовірно жінка померла від отруєння чадного газу, та скоріше вього пожежа здійнялася через паління цигарок. Розглядалися й інші варіанти: електрозабезпечення, коротке замикання, підпал, але вони були відхилені, - прокоментував головний інспектор, Ігор Литвиненко.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: