Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Батьки потерпілих дітей внаслідок аварії на ЧАЕС отримують гроші

Батьки дітей, що потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС під час навчання дистанційно отримують грошові компенсації. Гроші виплачиватимуть в якості компенсації за харчування в освітніх закладах. У зв’язку із запровадженням карантину, встановленого з метою запобігання виникненню і поширенню серед населення України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої ...

 

Батьки дітей, що потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС під час навчання дистанційно отримують грошові компенсації. Гроші виплачиватимуть в якості компенсації за харчування в освітніх закладах. 

У зв’язку із запровадженням карантину, встановленого з метою запобігання виникненню і поширенню серед населення України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, освітній процес організовано із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування установ освіти.

Відповідно Урядом внесено зміни до постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України» від 8 лютого 1997 року № 155, в якій передбачено виплату грошової компенсації дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, та дітям з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою, які не харчувалися в закладах освіти у період карантину.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: