Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи реалізують проєкти "Бюджету участі", які перемогли у 2019

Зараз триває етап голосування за проєкти Громадського "Бюджету участі", які подали автори у цьому році. Скоро закінчиться термін планової реалізації проєктів "Бюджету участі", які перемогли у 2019 році. Звичайно, що карантин вніс свої корективи у цей етап реалізації...

 


Зараз триває етап голосування за проєкти Громадського "Бюджету участі", які подали автори у цьому році. Скоро закінчиться термін планової реалізації проєктів "Бюджету участі", які перемогли у 2019 році. Звичайно, що карантин вніс свої корективи у цей етап реалізації. Команда офісу підтримки громадських ініціатив поспілкувалися з авторами минулорпічних проєктів, та ось яку інформацію маємо:

№1 Спортивний двір. Автор проєкту - Констянтин Джалалян. Всі вказані елементи у розрахунку бюджету придбали. Наразі очікуються доставка та монтаж гумового покриття.

№2 Вільний молодіжний простір - територія твого розвитку. Автор проєкту - Юрій Мироненко. Всі вказані елементи у розрахунку бюджету придбали. У зв'язку з протиепідемічними заходами стає неможливим якісно презентувати результати проєкту. Вільний молодіжний простір продовжує і наразі свою роботу онлан за допомоги придбаного ноутбуку (передбачений проєктом).

№4 Вільний інформаційний простір для кожного. Автор проєкту - Наталія Башмакова. Проєкт на завершальній стадії реалізації - триває підписання доровогрів.

№5 Фонтан мрій. Автор проєкту - Олег Копич. Проєкт знаходиться на стадії реалізації. Наразі перешкодою для реалізації проєкту є необхідність у допрацювані розрахунку бюджету та пошуки людини, яка займеться розробкою проєкто-технічною документацією.

№11 Мандрівний квартал: створення мобільної зони для проведення заходів. Автор проєкту - Олег Соломатін. Більшу частину елементів придбали. На закупівлю решти укладено договори, очікується фінансування.

№17 Художня гімнастика як театр: всі декорації грають свою роль! Автор проєкту - Світлана Воронцова. Внесли деякі корективи до розрахунку  бюджету. Необхідні зміни узгодили між авторкою та спеціальними підрозділами. Розпочали монтаж придбаного.

Отже, з усім 7 проєктів-переможців, поки що реалізований повністю лише один проєкт "Скеледром у Таллінському ФОК" Автор проєкту - Олександр Панченко. 



Британ Дар'я



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: