Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові з’явиться котеджне містечко

В Чернігові з’явиться котеджний район. «Belin City» (Будівельна компанія) побудує кілька десятків двоповерхових будиночків по типу таунхаусів: на першому поверсі кухня-вітальня та гараж (18 м2), на другому – житлові кімнати (не менше 50 м2). Поруч з будинком буде власна земельна ділянка, а між блок-секціями будинків прокладуть дорогу. Орієнтовна вартість....

 

В Чернігові з’явиться котеджний район. «Belin City» (Будівельна компанія) побудує  кілька десятків двоповерхових будиночків по типу таунхаусів: на першому поверсі кухня-вітальня та гараж (18 м2), на другому – житлові кімнати (не менше 50 м2). Поруч з будинком буде власна земельна ділянка, а між блок-секціями будинків прокладуть дорогу. Орієнтовна вартість 1 м2 – 17 900 грн.

 

Територія містечка буде огороджена і матиме власну охорону. Щодо побутових потреб, то будинки будуть підключені до центрального водопостачання та водовідведення, газу, електрики. Також у котеджах буде газовий двоконтурний котел. Територію під будівництво котеджного містечка вже готують в районі вулиці Кільцевої, поруч з магазином «Епіцентр».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: