Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вуличні ремонтні станції для велосипедів у Славутичі

Успішно пройшов оцінку проєкт - вуличні ремонтні станції для велосипедів. Зараз він на етапі голосування. Нагадуємо, що голосування триватиме з 11 листопада по 29 листопада включно. Наразі проєкт набрав 14 голосів. Авторкою проєкту стала Гінтарія...

 


Успішно пройшов оцінку проєкт - вуличні ремонтні станції для велосипедів. Зараз він на етапі голосування. Нагадуємо, що голосування триватиме з 11 листопада по 29 листопада включно. Наразі проєкт набрав 14 голосів. Авторкою проєкту стала Гінтарія Падун. Це малий проєкт, який передбачає витрат на 77 тисяч 760 гривень. 

- З 2015 року подібні станції я бачу у різних містах України та за кордоном. Даний проєкт вирішить проблему ремонту велосипедів і дасть можливість підкачати колеса. У місті Славутичі багато велосипедистів, дітей, які катаються на самокатах та скейтах, - прокоментувала авторка проєкту, Гінтарія Падун.

Створення ремонтних станцій для регулярного забезпечення велосипедистів швидким ремонтом їхнього транспорту та надання можливості почувати себе впевнено під час дорожнього руху.

На даний момент у місті стоїть проблема ремонту велосипедного спорядження:

- складність добиратися до домівки при несправності велосипеду;

- необхідність постійно возити з собою ключі та насос;

- неналежне покриття велодоріжок та вибоїни на дорогах, що спричиняють поломки велосипедів.

Аби вирішити ці проблеми треба створити локації для ремонту велосипедів. В ремонтній станції будуть викрутки, розвідні ключі, насос, набір шестигранників та інші інструменти. Велосипедисти зможуть самостійно та безкоштовно підкачати колеса та відремонтувати невеликі неполадки. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: