Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

City-простір для всіх поколінь

Вже стартував Громадський проєкт "Бюджет участі" у місті Славутичі 2021 року. Успішно пройшов перевірку проєкт - city-простір для всіх поколінь, зараз цей авторський проєкт на голосувані. Проєкт віднесли до категорії туризм і велоінфраструктура. Наразі за проєкт...

 


Вже стартував Громадський проєкт "Бюджет участі" у місті Славутичі 2021 року. Успішно пройшов перевірку проєкт - city-простір для всіх поколінь, зараз цей авторський проєкт на голосувані. Проєкт віднесли до категорії туризм і велоінфраструктура. Наразі за проєкт проголосували 26 людей. Це великий проєкт, який прередбачає витраат на суму 190 тисяч гривень. 

Проєкт передбачає створення city-простору для згуртування всіх поколінь у громаді. Завдяки реалізації проєкту, учасники Молодіжного простіру міста Славутича зможуть організувати безкоштовні вечори розваг для піідлітків від 12 років, танцювальні вечори для дорослих, вуличні дні сусідів, покращуючи взаємодію різних поколінь Славутича.

Проєкт подав до Громадського "Бюджету участі" Артем Василець, а співавторами стали Мироненко Юрій, Сафронова Олександра та Делікатна Поліна. Проєкт розрахований для підлітків старше 12 років та для дорослих людей, якіі страше 48 років. 

Проєкт передбачає створення city-простору для всіх поколінь на базі Молодіжного простору. Завдяки реалізації проєкту молодь, громадські організації, органи учнівського самоврядування зможуть організувати тематичні заходи: дискотеки для підлітків, танцювальні вечори для дорослих.

Ознаййомитися детальніше з проєктом можна на офіційному сайті Громадського проєкту "Бюджет участі" https://slavutych.pb.org.ua/projects/13


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: