Завантаження ...

Славутицька лікарня отримала новий апарат ШВЛ

На цьому тижні Славутицька міська лікарня отримала новий апарат ШВЛ. Як зазначив генеральний директор КНП «Славутицька міська лікарня» Ярослав Вольський, новий апарат ШВЛ надзвичайно...

 


На цьому тижні Славутицька міська лікарня отримала новий апарат ШВЛ. Як зазначив генеральний директор КНП «Славутицька міська лікарня» Ярослав Вольський, новий апарат ШВЛ надзвичайно спрощує процес лікування важких хворих та допомагає зіграти ключову роль у збереженні життя славутичан. Медичне обладнання придбано за рахунок коштів місцевого бюджету та завдяки підтримці міської влади.

Апарат штучної вентиляції легенів ЮВЕНТ-Т призначений для респіраторної підтримки у пацієнтів у широкому діапазоні клінічних ситуацій. Новий апарат ШВЛ має функцію моніторингу, зберігає отримані дані в пам’яті, сигналізує про відхилення контрольних параметрів від заданих величин. Апарати ЮВЕНТ виробляються відомою вітчизняною компанією «Utas».

Апарат штучної вентиляції легень вже встановлено та активно експлуатується у відділенні інтенсивної терапії для лікування хворих на COVID-19. Наразі у відділенні працює 5 апаратів ШВЛ, де лікується 31 хворий.

Для багатьох пацієнтів з важкою формою COVID-19 своєчасне підключення до апарату ШВЛ - питання життя та смерті. Адже при важкій формі каранавірусу, людина починає задихатися через вологу у легенях.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия