Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Є Voda у сухому озері

Коли проєкти Громадського "Бюджету участі" успішно пройшли оцінку, то час вже поговорити і про самі проєкти. Під 12 номером авторський проєкт "є Voda у сухому озері". Автором проєкту є...

 


Коли проєкти Громадського "Бюджету участі" успішно пройшли оцінку, то час вже поговорити і про самі проєкти. Під 12 номером авторський проєкт "є Voda у сухому озері". Автором проєкту є Володимир Вялько. Майданчик для розвог із водою з водними каналами для струмків неодмінно стане популярним у місті. Зрештою, у сухе озеро потрапить вода і така своєрідна оаза мікроклімату не тільки створить комфорт та прохолод, а й стане ефектним елементом оформлення ландшафту на виїхді до Славутича. 

Це великий проєкт, на його реалізацію потрібно буде витратити 300 тисяч гривень. 

Будівництво та облаштування майданчику для розваг із водою в районі котловану ("сухого озера") передбачає, насамперед, ручну колонку для подачі води із свердловини, канали для струмків, гвинт Архимеду, заслінки та інше, що приятимуть взаємодії.

Такий штучно створений "Оазис" у котловані покликаний стати один із улюблених місць славутичан та гостей міста. 

Проєкт розрахований для дітей молодших середнього віку та їх батьків, для молоді, для людей поважного віку, для гостей міста. Схожі "сухі озера" є у Москві, у Лондоні та в Австрії. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: