Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Роботи по заміні світильників тривають

Останнім часом у славутицьких групах місцеві жителі всечастіше жаліються на неосвітлені дороги у місті. Але люди є різні. Хтось жаліється на те, що у певному кварталі не горять світильники...

 

 

Останнім часом у славутицьких групах місцеві жителі всечастіше жаліються на неосвітлені дороги у місті. Але люди є різні. Хтось жаліється на те, що у певному кварталі не горять світильники увечері, а хтось жаліється аби на що. Як говорив мер міста, Юрій Фомічев: він реагує на діссні проблеми міста. 

У жовтні, на початку листопада, комунальним підприємством "Славутич Електромережі", відповідно до укладеного ЕСКО-контракту, завершено встановлення нових енергозберігаючих світильників по вулиці Героїв Дніпра, Чернігівському кварталі. З 447 світильників вже встановлено 350.
Славутич отримав якісне економічне вуличне освітлення, не витративши жодної гривні з місцевого бюджету на придбання електрообладнання.

Нагадуємо, нещодавно основну частину реконструкції Центрального парку завершено. Замінено плитку, поновлено клумби, встановлено нові енергозберігаючі LED-світильники. Далі – встановлення лавочок по периметру парку, сцени і годинника, камер відеоспостереження, освітлення біля пам’ятного знаку «Героям Дніпра», озеленення території.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: