Завантаження ...

Коронавірус б'є антирекорди

По всьому світі поширюється коронавірусна хвороба COVID-19. В містах України також. Лише за попередню добу у місті Славутичі виявили 29 нових випадків на коронавірус. А кількість контактних осіб...

 


По всьому світі поширюється коронавірусна хвороба COVID-19. В містах України також. Лише за попередню добу у місті Славутичі виявили 29 нових випадків на коронавірус. А кількість контактних осіб зросла у один раз - 402 людини. Наразі у Славутичі хворіють 220 людини.

З 2 листопада в Україні розпочав роботу всеукраїнський безкоштовний контакт-центр МОЗ з протидії COVID-19. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов. 

- Відтепер кожен громадянин України, у якого виникають питання стосовно COVID-19, може зателефонувати незалежно від місця перебування та отримати відповідну інформацію, - повідомив очільник МОЗ на брифінгу, Максим Степанов.

Контакт-центр працюватиме цілодобово. Зателефонувати можна за номером 0-800-60-20-19 у будь-який час, дзвінки безкоштовні.

Контакт-центр існує для тих, кто не може дозвонитися своєму сімейному лікарю, або ви не можете отримати відповідне направлення на здачу аналізів чи КТ, або у вас виникли додаткові питання з ПЛР-тестування. Для того оператору контакт-центру потрібно зв'язатися з вашим сімейним лікарем або з містом, з якого ви телефонуєте (Славутич, Бровари тощо), і вже потім оператор надає додаткову інформацію людині, яка зателефонувала. 

Як повідомив МОЗ, створити такий контакт-центр вирішили через перевантаженість гарячих ліній МОЗ.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия