Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Онлайн-нарада від 02 листопада 2020 року

Вчора 2 листопада 2020 року керівник міста Фомічев Юрій провів апаратну нараду в онлайн-режимі. Під наради обговорювались актуальні питання з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради. За інформацією відділу з надзвичайних ситуації наразі хворіє 208 осіб. За вихідні зроблено 109 ПЛР-тестів, всі особи перебувають на самоізоляції...

 

Вчора 2 листопада 2020 року керівник міста Фомічев Юрій провів апаратну нараду в онлайн-режимі. Під наради обговорювались актуальні питання з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради. 

За інформацією відділу з надзвичайних ситуації наразі хворіє 208 осіб. За вихідні зроблено 109 ПЛР-тестів, всі особи перебувають на самоізоляції.

Генеральний директор Славутицької міської лікарні Ярослав Вольський доповів про стан справ у лікарні. Погіршилася ситуація по тяжкості перебігу хвороби. Заключено договір з НСЗУ для лікування пацієнтів з COVID-19, але кошти поки що не отримані. Ведеться робота щодо закупівлі ліків. Через значну кількість людей, які здають ПЛР-тест, будуть створені додаткові бригади для взяття аналізу, задля уникнення черг.

З 2 листопада відновлено навчальний процес. Наразі у школах міста відсутні 9% учнів, з них 5% по хворобі. Начальник управління освіти і науки Наталія Швець повідомила, що батьки, які не бажають, щоб їхня дитина ходила до школи у період пандемії, можуть тимчасово обрати іншу форму навчання.

З 30 жовтня 2020 року встановлено дистанційний режим роботи структурних підрозділів Славутицької міської ради та виконавчого комітету. Управління адміністративних послуг здійснює прийом громадян виключно за попереднім записом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: