Завантаження ...

Громадський проєкт "Бюджет участі" 2020

Вже не перший рік, по факту, кожен славутичанин може розробити проєкт та подати до Громадського проєкту "Бюджету участі". У цьому році до Громадського проєкту подали 19 проєктів: з них 11...

 


Вже не перший рік, по факту, кожен славутичанин може розробити проєкт та подати до Громадського проєкту "Бюджету участі". У цьому році до Громадського проєкту подали 19 проєктів: з них 11 великих проєктів, це ті, які представляють собою витрати до 300 тисяч гривень. Та 8 маленьких, які зазвичай предбачають не більше 150 тисяч витрат. 

До 1 листопада учасникам дали час, щоб доробити проєкти. До того ж, проєкти були на етапі розглядання. Наразі 16  успішно пройшли оцінку. 2  поки що на етапі розгляду. А 1 останочно відхилено. 

Щоб подати свій розроблений проєкт, потрібно визначитися з категорією. Тому що громадський проєкт передбачає певні правила, і одни з них - обрати категорію : культурна спадщина і краєзнавство, інформаційні технології, благоустрій загальноміських територій міста, туризм і велоінфраструктура. 

З 11 листопада можна буде вже проголосувати за проєкт, який вам сподобався. Єдине, що є обов'язковим - бути житилем міста Славутича, щоб проголосувати.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия