Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що за місяць зробили корисного для жителів міста

Хоч Славутич і став помаранчевою зоною, але працювати на благо міста та на щастя славутичан ніхто не відміняв. Майже кожного дня робітники КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" працюють на...

 


Хоч Славутич і став помаранчевою зоною, але працювати на благо міста та на щастя славутичан ніхто не відміняв. Майже кожного дня робітники КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" працюють на благо містян та розвитку міста. Ми вирішили перевірити, що за місяць зробили на благо міста?

Від початку жовтня робітники КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" прибирали вулично-дорожню територію міста і це очевидно, тому що на початку жовтня у місті почало опадати листя. З 5 жовтня працівники почали ямковий ремонт внутрішньоквартальних проїздів у Невському та Московських кварталах. Також покрили асфальтобетоним покриттям спеціальні майданчики для викатування смітєвих баків. 

 


З 8 жовтня у місті Славутичі по вулиці Невській та по вулиці Фестивальній почали замінювати старі дорожні знаки на нові. У Московському кварталі з 8 жовтня робітники КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" почали працювати над новою довогоочікуваною тротуарною доріжкою. Вже 12 жовтня робітники закінчили влаштування тротуарної плитки. Також зробили ямковий ремонт у Невському кварталі.

 


Також робітники зробили ямковий ремонт по вулиці Героїв Дніпра, який длився декілька днів. На наступний день, 13 жотвня робітники почали ямковий ремонт у внутрішньому Тбіліському кварталв 5, який закінсили у цей же день. 16 жовтня працівники КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" почали працювати над новою тротуарною доріжкою, але вже по вулиці Невській. Також встановили металевий паркан у Московському кварталі біля тротуарної плитки. 22 жотвня працівники закінчили влаштування тротуарної плитки по вулиці Невській. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: