Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Топ-5 книг для прочитання під час карантину (від бібліотекарів ЗБІЦ)

Під час адаптованого карантину в Україні, все частіше задаєшся питанням: "А що ж зробити такого корисного?". А що може бути кориснішим ніж саморозвиток?!

Під час адаптованого карантину в Україні, все частіше задаєшся питанням: "А що ж зробити такого корисного?". А що може бути кориснішим ніж саморозвиток?! Так як Славутич перебуває більше тиждня в жовтій зоні, тому для славутичан з'явився ряд заборон. А так як є певні обмеження, тому краще посидіти вдома та зайнятися саморозвитком - почитати улюблену книгу. 

Сьогодні ми запитали у біблотекарів ЗБІЦ, які книги краще прочитати людям під час карантину. Ось що вони порадили:

 


1 місце - Люко Дашвар "Ініціація". Найочікуваніша новинка від української письменниці, спенаристки, жерналістки та майстрині гостросюжетної прози. Кожна її книга стає бестлером. Книга для тих хто хоче зануритися у драматичний роман, не згадуючи навіть про коронавірус. Роман, в якому авторка описує життя різних людей з різним соціальним статусом, яке потім їхні долі перетнуться...

 


2 місце - Лора Маршал "Запит на дружбу". Британська письменниця, яка написала роман для обширного віку людей. Радять прочитати як підліткам, так і дорослим. Міжнародний бестлер, який потрапив в Україну у 2018 році. Трилер, який варто прочитати на самоті під час карантину. В романі описується відразу і минуле і теперешнє однієї дівчинки, яка зробила колись дуже давно велику помилку...

 


3 місце - Наталія Гурницька "Мелодія кави в тональності сподівання". 

- Раджу прочитати цю книгу, тому що ця українська письменниця зі Львова описує наші давні традиції, про які ми з часом забуваємо, на жаль. У цій книзі є кохання. Письменниця розділила одну історію на дві книги, - прокоментувала бібліотекар Тетяна Лімаз.

 


4 місце - Донато Каррізі "Ловець невинних душ". Міжнародний бестлер від італьянського письменника, сценариста, журналіста та режисера. Детективний роман, дії якого розгортаються у Римі. Книга, яка додасть жару під час карантину. Через те, що вбили студентку, а поліція розвела руками, головний герой береться за слідство. Що може бути краще ніж прочитання детектива на самоізоляції, коли у книзі описуються дивні речі і знаєш, що на вулиці ходить мало людей?!

 


5 місце - Сара Данн "Дозвіл на зраду". Бестлер від американської письменниці та телевізійної сценаристки. Роман, дії якого розгортаються в маленькому містечку, де всі про когось знають або колись чули. Маленьикий як Славутич. Цю книгу радять прочитати як підліткам-дівчатам, так і дорослим жінкам. А чому саме дічатам? Тому що в книзі здебільшого про чутки та подробиці.

Такий топ-5 книг для прочитання на карантині. Книги відібрали для приблизної вікової категорії 20-45 років. А найкраще те, що ці всі книги є у ЗБІЦ.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: