Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як склали ЗНО славутицькі випускники

Цьогорічне Зовнішнє Незалежне Оцінювання пройшло досить накладно та знервовано. Через поширення пандемії в Україні та в усьому світі, влада не могла довго визначитися коли саме його провести...

 

Цьогорічне Зовнішнє Незалежне Оцінювання пройшло досить накладно та знервовано. Через поширення пандемії в Україні та в усьому світі, влада не могла довго визначитися коли саме його провести. Але остаточним рішенням було: скасували ДПА для 9 класів, яке учні скаладали у своїх закладах навчання аби перейти до 10 класу, або щоб піти зі школи та вступити в інший заклад навчання. Від тепер існує тільки ЗНО для учнів, які закінчують 11 клас. 


Влада затвердила, що ЗНО було трохи продовженим, аби всі могли скласти іспити. Основна сесія відбулася з 25 червня по 17 липня, результати оголосили до 29 липня. Також оголосили рейтинги закладів освіти. У Славутичі є 4 школи та один ліцей, всього у Київській області 436 шкіл. За рейтингом ЗНО-2020 Славутицька школа №1 зайняла 279 місце серед шкіл Київської області, та 5895 місце серед шкіл України. Славутицька школа №3 зайняла 328 місце серед, а серед шкіл по всій Україні - 6672 місце. Славутицька школа №4, зайняла 37
4 місце, а по всій Україні - 7675 місце. Славутицький ліцей на 3 місці серед шкіл Київської області та на 138 місці серед шкіл по всій Україні. 

 


Якщо брати рейтингові списки шкіл за предметами ЗНО, то виходить, що Славутицький ліцей на 192 місці з української мови, на 173 місці з математики, на 196 місці з історії України, на 52 місці з географії, на 153 з біології, на 86 місці з фізики та на 12 з хімії.

Очільник Українського центру  наголосив на особливостях проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році, зокрема схарактеризував специфіку тесту з математики як обов’язкового предмета державної підсумкової атестації, анонсував структуру сертифікаційних робіт з української мови та української мови і літератури.





Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: