Завантаження ...

ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадських слухань з питання проведення реконструкції каналізаційних очисних споруд м. Славутич

Громадські слухання відбудуться 10.11.2014 р. Місце проведення визначено за адресою: Центральна площа, 7, зала засідань (3-й поверх), початок – о 18.00. Організатором проведення громадських слухань є організаційний комітет, створений за зверненням Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»

 
Громадські слухання відбудуться 10.11.2014 р. Місце проведення визначено за адресою: Центральна площа, 7, зала засідань (3-й поверх), початок – о 18.00. Організатором проведення громадських слухань є організаційний комітет, створений за зверненням Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» з питання проведення реконструкції каналізаційних очисних споруд м. Славутич Київської області за адресою: Київська область, м. Славутич, вул. Залізнична, 30.

З інформацією про наміри КП «УЖКГ» щодо організації будівництва можна ознайомитись на сайті Славутицької міської громади e-slavutich.gоv.ua, з матеріалами «Оцінки впливу на навколишнє середовище» (ОВНС) – безпосередньо в КП «УЖКГ», тел. 6-15-20.

На громадські слухання запрошуються всі бажаючі славутичани, вхід– вільний.

Контактний телефон для формування попереднього переліку запитань до ініціатора громадських слухань 6-15-20, з 13.00 до 17.00 в робочі дні тижня.

Організаційний комітет



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия