Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Репортаж: дорога додому електричкою з Чернігова

О 9.35 годині дня зі Славутича ходить електричка до Чернігова ще давно. Віднедавна пустили електричну з Чернігова до Славутича о 9 годині вечора, ця ж електричка прямує з Києва.

О 9.35 годині дня зі Славутича ходить електричка до Чернігова ще давно. Віднедавна пустили електричну з Чернігова до Славутича о 9 годині вечора, ця ж електричка прямує з Києва. Так як навкола Славутича росте широкий та довгий ліс, частіше всього можна побачити як їдуть електричкою грибники. Електричка об'їжджає тутешні села, де є такоє школи, але як і у Славутичі немає де навчатися дітям, які закінчили школую Тому пізно вечері або рано-вранці можна побачити дівчаток та юнаків, - вони їдуть на навчання. 

Ми ділилися з читачами сайту, що у Славутичі немає, де навчатися після школи та, що зокрема абітурієнти вступають до закладів навчання у Чернігові, Києві або до Ніжина. 

 


З Чернігова до Славутича електричка їде близько однієї години, під час невеличкої подорожі можна почути, де краще збирати гриби, де дешевше купувати цукор та як правильно садити яблуні. Неважливо вихідні дні чи будні - електричка постійно напхана людьми. 

- Ще, може рік тому, ця електричка була набагато більшою, тому що причіплювали по 7-8 вагонів, а зараз причеплюють лише 4 вагони. Звичайно, що людей багато, не всі працюють у Славутичі, є ті, хто їдуть на роботу, грибовиків багато, студентів, їдуть до Чернігова продавці, що торгують на місцевий ринках Чернігова. Знайомі та і я сам частенько їду до Чернігова, щоб погуляти та подивитися кіно, тому що у Славутичі немає ні кінотеатрів, ні розважальних центрів, - прокоментував Олексій, житель міста Славутич.

Людей дійсно дуже багато, на лавці сидить по 4-5 людей, а в останніх вагонах люди стоять, тому вже немає вільних місць. До речі, коштує проїзд електричкою не так і дорого, 15 гривень, тим паче, що залізничний вокзал продає квитки і по пенсійному, і по студентському, по посвідченю. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: