Завантаження ...

У Славутичі відбулася виставка до Дня пам'яті жертв Бабиного Яру

Вчора, у Славутичі відбулася виставка до Дня пам'яті жертв Бабиного Яру "Бабин Яр. Біль нашої пам'яті". Відбулася виставка у приміщенні...

 


Вчора, у Славутичі відбулася виставка до Дня пам'яті жертв Бабиного Яру "Бабин Яр. Біль нашої пам'яті". Відбулася виставка у приміщенні Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва, на другому поверсі Палацу дітей та молоді. Триватиме виставка ще близько тижня. Виставку можна переглянути у вільному доступі приміщення Бібліотечно-інформаційного центру. 

Організувала виставку Наталія Гніденко в інформаційному жанрі: виставила роздруковані фото, декілька книг сучасних істориків, які писали про цю трагедію та роздруковані на окремих паперах вірші. Кожен може прийти на прочитати книгу, вірш, переглянути фото та зрозуміти для себе, що таке бабин Яр та чому всі про нього говорять зі страхом та тривогою. 

- Наталія Гніденко, це наша бібліотекарка, яка організувала таку виставку до цього трагічного Дня, підготувала у інформаційному незвичному форматі, щоб кожен міг прийти та прочитати інформацію. Тому що книжка є книжка, а прийти і побачити власними очами ці фото, прочитати ці вірші - це інші емоції. Тут все коротко та у зрозумілій формі, ось наприклад для дітей з 5 по 9 класів, буде зрозуміліше почути головне про цю трагедію, - прокоментувала завідувачка Бібліотечно-інформаційного центру дітей та юнацтва, Наталія Козленко.

 


- Тиждень ця виставка тут буде точно. У нас зазвичай так, сьогодні виставка "Бабин Яр. Біль нашої пам'яті", а наприклад в наступному місяці буде інша виставка, то ми цю приберемо, а нову вивісимо, - прокоментувала Наталія Козленко.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия