Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі знайшли двох загиблих: подробиці

Минулого тижня ми інформували читачів нашого сайту, що у місті Славутичі у лісі знайшли тіла двох чоловіків. До поліції за дві доби минулого тижня...

 


Минулого тижня ми інформували читачів нашого сайту, що у місті Славутичі у лісі знайшли тіла двох чоловіків. До поліції за дві доби минулого тижня звернулися чотири сім’ї з проханням знайти їх близьких. Першою звернулася мати Павла Розумова та повідомила, що у неї зник син і попросила волонтерів викласти оголошення у всі групи Славутича. Павло не виходить на зв’язок з 15 вересня, до сьогоднішнього дня тривають пошуки.

16 вересня у Славутичі ввечері зник чоловік - Микола Бушма. Волонтери побачили цю інформацію та організували пошуки о четвертій годині дня. Як запевняє Олена Морозова (волонтерка, яка організувала пошуки), в таких ситуаціях вона діє надзвичайно швидко, за декілька хвилин вона зробила допис та поширила всіх групах Славутича.

Зі слів родичів Миколи Бушми, він зателефонував їм та попросив пробачення, сказав, що його ніхто не знайде, бо він буде у лісі. Останній виклик з мобільного телефону Миколи здійснювався о 18.20 у середу, коли він і пішов.

- Миколу я знаю ще зі школи, я вчилася на рік старше. Він був завжди усміхненою, світлою людиною, душею компанії, але ніхто не знав, що у нього всередині. Можливо, як воно буває у житі, щось надломилося та він не впорався, - прокоментувала Олена Морозова.

 


Пошуки призначили через дві години, як оприлюднили інформацію. Прийшли неменше 30 людей, це були волонтери, поліцейські, військовослужбовці, родичі зниклого та просто небайдужі люди. Тоді поліція повідомила волонтерам, що зник ще один чоловік – Олександр Гапон, який виїхав на Opel Omega сірого кольору. Близько шостої години вечора Олені Морозовій зателефонував один з шукачів (ветеран АТО, Михайло Вотчитцев), що з хлопцями знайшли біля залізничної дороги у кущах машину Opel Omega сірого кольору. Через декілька хвилин повідомили, що знайшли тіло Олександра. Офіційно підтверджено, що це було самогубство.

Пошукову бригаду поділили на декілька груп, кожна з яких була закріпленою за визначеною територією. 
У п’ятницю зранку пошуки продовжилися. Приблизно о 10.30 годині дня волонтерам зателефонували з поліції і повідомили, що жінка, яка ходила по гриби випадково знайшла тіло Миколи. Скоріш за все, смерть наступила вночі або рано-вранці у четвер. Офіційно підтверджено, що це було самогубство.

- У тому, що сталося ніхто не винен, це вибір Миколи і його потрібно поважати,- пояснила Олена.

- Загалом самогубство відбулося через соціально-психологічні причини, обумовлені депресивним станом, через сімейні проблеми, - прокоментував начальник поліції, Владислав Ціось.

 


Ще одна родина подала заяву до поліції з проханням знайти безвісти зниклого чоловіка, нещодавно його знайшли у лікарні іншого міста. Чоловік втратив пам'ять.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: