Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізували проєкт "Бюджет участі" - "handmade - студія творчості для дорослих"

Реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "handmade - студія творчості для дорослих". Подала проєкт Наталія Кокіна ще 14 веренся у 2018 році. Проєкт набрав 131 голосів, а витратили на реалізацію 100 тисяч гривень. Створили справжню студію у приміщення ЗБІЦ арази комфортного, творчого середовища з сучасним обладнанням та професійним інструментом для заняття рукоділля...

 


Реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "handmade - студія творчості для дорослих". Подала проєкт Наталія Кокіна ще 14 веренся у 2018 році. Проєкт набрав 131 голосів, а витратили на реалізацію 100 тисяч гривень. Створили справжню студію у приміщення ЗБІЦ  арази комфортного, творчого середовища з сучасним обладнанням та професійним інструментом для заняття рукоділля.

- У минулому році ми виграли громадський проєкт "Бюджет участі", то нам закупили щвейні машинки та інструменти для рукоділля. Ми пошили з них усім колективом захисні масочки, якщо у когось з робітників або у гостів бібліотеки немає захисної маски, то ми з радістю подаруємо, - прокоментувала директорка Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, Наталія Портная. 

Проблема була у тому, що заняття, які проводилися у читацькому залі, де було недостатньо освітлення, не було відповідних мебель для заняття рукоділлям, далеко розташований сантехнічний вузол. Матеріальна база була відсутня, а деякі інструменти відвідувачі приносили з дому. 

 


Метою проєкту було перетворити бібліотеку зі сховища книг на творчу сучасну територію спілкування, місце для висвітлювання ідей. 

Проєкт розрахований для дорослих та людей похилого віку, які мають жагу до творчості та рукоділля. Обладнання та інструменти надали учасникам вже існуючих та майбутніх гуртків та об'єднань ЗБІЦ. Під час реалізації проєкту, сховище книг перенесли в інше місце, а меблі та інструменти, які закупили, встановили у кімнату. Це допомогло популяризувати бібліотеку, покращило умови для занять, збільшилася кількість відвідувачів ЗБІЦ.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: