Завантаження ...

Топ-5 ідей для відпочинку у Славутичі

Так як Славутич - це маленьке, але зручне та спокійне місто, ми представляємо вам топ-5 ідей для відпочинку (в) та (поза) містом. 1 місце - "Площа". Мабуть перше, що хочется подивитися коли прїжджаєш в інше місце - це його центр, площу міста. Так і у Славутичі, гості, які відвідують це місто спершу навідуються до ...

Так як Славутич - це маленьке, але зручне та спокійне місто, ми представляємо вам топ-5 ідей для відпочинку (у) та (поза) містом. 

1 місце - "Площа". Мабуть перше, що хочется подивитися коли прїжджаєш в інше місце - це його центр, площу міста. Так і у Славутичі, гості, які відвідують це місто спершу навідуються до площі. Центр міста, і є атмосферою і культурою Славутича. Як для маленького міста, площа у Славутича велика, тут загалом і знаходятсья улюблені кафе та кав'ярні славутичан: "Кав'ярня на майдані", "Айбар". Тут є безліч магазинчиків та торговий центр "Мінськ". В центрі знаходиться Славутицький художньо-монументальний ансамбль "Білий Янгол", славтуичани з посмішкою говорить: "Якщо не сфотографувався біля "Білого Янгола", то не був у Славутичі".

 


2 місце - "Міський парк". Тільки у минулому місяці Міська рада відкрила ще одну алею у місті після капітального ремонту. Міський парк - це відпочинок від міської метушні, від галасу та криків сусідів, тут можна просто посидіти та дивитися як світить сонце та, як колихаються від вітру гілки дерев. У парку встановили нові лавки з електрозарядками, тобто можна безкоштовно зарядити мобільний пристрій. також у парку висадили білі та рожеві троянди на клумбах. 

 


3 місце - "Ліс". Славутицький ліс - це окраса регіону. Кожного дня славутичани ходять у ліс, тому до лісу вже багато протоптаних доріг. Аби піти до лісу причини не потрібні, хочеться прогулятися - пішли у ліс, хочеться побути на самоті - ліс, хочеться сходити на пік-нік з друзями або чудово відпочити удвох - також ліс. У Славутичі вже декілька десятків років є популярним збирати гриби, тому якщо вранці побачите компанію людей з торбинками або кошеками, то ця компанія йде збирати гриби до лісу.

 


4 місце - "Яхт-клуб". Не від одного славутичана можна почути пропозицію "гайда на "Якір", ця пропозиція означає поїхати на місцевий яхт-клуб "Якір"на Дніпрі. Доїхати туди можна власним транспортом, на таксі, електричкою або автобусом. Там можна відпочити з друзями, засмагаючи на пляжі. 

 


5 місце - "Прогулянки містом". У Славутичі часто можан побачити людей, які прогулюються кварталами Славутича. Популярний  у місті велоспорт, тому тут по-всьму місті є велодоріжки. 

 





Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия