Завантаження ...

Підписано Меморандум про співпрацю!

Важлива подія для нашого міста. Підписали Меморандум щодо співпраці Славутицької міської ради та Фонду енергоефективності. Важливий документ для славутицьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) підписав міський голова Юрій Фомічев 23 вересня в рамках 2 Всеукраїнського форуму, що відбувся в ....

 

Важлива подія для нашого міста. Підписали Меморандум щодо співпраці Славутицької міської ради та Фонду енергоефективності.

Важливий документ для славутицьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) підписав міський голова Юрій Фомічев 23 вересня в рамках 2 Всеукраїнського форуму, що відбувся в режимі онлайн. Впровадження заходів з енергоефективності, в кінцевому результаті дає суттєву економію споживання енергетичних ресурсів та витрат на комунальні послуги ОСББ, поліпшення зовнішнього вигляду будівель, продовження строку їх експлуатації, підвищення рівня комфорту, умов проживання у будинках та вартості таких будинків.

Фонд енергоефективності — єдина в Україні державна установа, створена з метою підтримки ініціатив щодо енергоефективності, впровадження інструментів стимулювання і підтримки здійснення заходів з підвищення рівня енергетичної ефективності будівель та енергозбереження, зокрема в житловому секторі.
Часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках здійснюється через Програму «ЕНЕРГОДІМ» Фонду енергоефективності.

Взяти участь у програмі «ЕНЕРГОДІМ» мають змогу лише ОСББ. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням: https://eefund.org.ua/programa-energodim За практичною допомогою щодо створення ОСББ можна звертатися до відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження за телефоном: 3-00-11 *150.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия