Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулося нагородження перможців конкурсу "Повір у себе"

Сьогодні, у Славутичі відбулося нагородження переможців конкурсу "Повір у себе", яке відбулося у внутрішньому дворику Центру реабілітації дітей-інвалідів. Традиційний конкурс для дітей з особливими потребами пройшов у Славутичі вже 27 разів.Об 11 годині дня зібралися спонсори конкурсу, гості, очільник міста, робітники ...

 


Сьогодні, у Славутичі відбулося нагородження переможців конкурсу "Повір у себе", яке відбулося у внутрішньому дворику Центру реабілітації дітей-інвалідів. Традиційний конкурс для дітей з особливими потребами пройшов у Славутичі вже 27 разів.Об 11 годині дня зібралися спонсори конкурсу, гості, очільник міста, робітники центру "Благодар" аби привітати та вручити почесні подяки і дипломи перможцям конкурсу. Також учасникам конкурсу вручили солодкі призи від одного зі спонсорів Володимира Волкова. Свято ввідбулося за допомоги спонсорів: Аліси Вільямс, Володимира Волкова, Олега Гафонова та Олександра Кульгейкова.

- Конкурс "Повір у себе" має правильну назву, тому що віра це найголовніше, треба вірити в те, що все буде добре. Сьогодні ви всі пермогли і неважливо хто лауреант, а хто просто учасник, тому що ми всі перемогли. Не знаю як працювала комісія, але я  думаю, що буде дуже важко визначити. Дякую батькам, які долучилися, дякую вихованцям, учасникам конкурсу, - виступив очільник міста, Юрій Фомічев.

 


Конкурс для людей з особливими потребами "Повір у себе" - феєрверк талантів, хто співає, хто маймається бісероплетінням, хто пише художні твори, а хто ввиробляє гарні вироби власними руками. На конкурс роботи надчилають кожного року ,а в кінці вересня, зазвичай оголошують підсумки конкурсу. 

У цьому році переможців визнали у таких номінаціях: "Умілі руки", "Художні творчість", "Пісенний вернісаж". Також виділили декілька номінацій "бісероплетіння", в якій нагородили Інну Оленич, яка займаєтсья цим видом мистецтва вже 18 років та Тетяну Антрощенко. У номінації "Активна життєва позиція" нагородили Анну Крюкову, яка створила свій блог, де розміщую інформацію про подорожі та показує як у інших містах дбають про людей з особливими потребами. У номінації "Гра на музичних інструментах"  нагородили Віталія Дикуна. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: